Aromaterapijos intro kolektyvui / 20 žmonių

400.00

Patirkite nuostabių aromatų lydymą savęs atradimo kelionę draugų ar kolektyvino apsuptyje. Ši įtraukianti patirtis ritaikyta 20-ties asmenų grupei – tai nepamirštama kelionė į tikras emocijas, savęs pažinimą ir gilesnį savęsbei kitų supratimą. Pasinerkite į nuotykį, kuriame kvapai tarnauja kaip katalizatoriai, pažadinantys jūsų įgimtus talentus, sužadinantys kūrybiškumą ir leidžiantys mėgautis egzistencijos paprastumu.

Mūsų dviejų valandų sesija skirta atskleisti eterinių aliejų galią ir jų transformuojantį poveikį kasdieniam gyvenimui. Atraskite kuruojamus receptus, kurie skatina bendrą gerovę, padidina darbo efektyvumą ir palaiko energijos lygį. Šis kolektyvinis susibūrimas suteikia unikalią galimybę patyrinėti terapinį aromatų potencialą, puoselėti harmoningą atmosferą, skatinančią autentiškus ryšius. Dešimt kruopščiai atrinktų eterinių aliejų, kurių kiekvienas prisideda prie holistinės patirties, įtrauks į nepaprastą aromaterapijos kelionę, augins bendrystės jausmą ir gerovę tarp dalyvių. Tai puiki pramoga kviesianti artimiau susipažinti su kolegomis, draugais ar šeima. Puikiai tinkanti gimtadieniams, mergvakariams ar darbo susibūrimams.

Trukmė: 2 val.

Kaina: 20-čiai žmonių 400 eur / kaina žmogui 20 eur

Dirbtuvės vyksta: „Ok, but first breakfast” studijose.
Esant didesniam dalyvių kiekiui (daugiau nei 20) – sąlygos derinamos atskrai.

Kategorija: Žyma:

Holistinė aroma kelionė su Jolanta Puziene susideda iš šių trijų dalių:

 

ŽINIOS:

Susipažinsite su aromaterapijos istorija, tyrinėdami gilų fizinį ir emocinį kvapiųjų augalų poveikį. Atskleisiu Jums Kleopatros ir Gladiatorių grožio ir stiprybės paslaptis per eterinių aliejų receptus. Išmokite praktiškų, kasdienių receptų naudodami eterinius aliejus, kad palaikytumėte gerą savijautą ir padidintumėte darbo efektyvumą. Sužinokite, kaip eteriniai aliejai gali būti panaudoti siekiant išlaikyti emocinę pusiausvyrą, atsigauti jėgas po sunkios darbo dienos, padidinti motyvaciją ir sustiprinti jūsų vidinį pasaulį. Įgysite vertingų įžvalgų, kaip palaikyti gerą savijautą šaltuoju metų laiku ir vėliau. Išmoksite įvertinti būtiniausių produktų kokybę, susipažinti su pagrindiniais aromaterapijos principais, o kulminacija – savimotyvacijos aromatų formulės paslaptys.

PATYRIMINĖ PRAKTIKA:

Atversite savo pojūčius mėgaudamiesi dešimties skirtingų aliejais, uosite unikalius atskirų augalų ir jų mišinių aromatus. Priartėsite prie savo vidinio aš, patirdami vos per 21 sekundę besikeičiančias savo kūno būsenas. Pajusite bendrystę ir eterinį aromatų poveikį, tiek tonizuojantį, tiek atpalaiduojantį, tiek apjungiantį. Sužinosite naudingų kasdienių praktikų paslaptis, padėsiančias nuraminti gyvenimiškas ir dėl darbe patiriamo streso kylančias emocijas. Išmoksite palaikyti palaikant gerą tonusą visos dienos metu.

BENDRYSTĖS JAUSMAS:

Užmegzkite gilesnius ryšius su kolegomis/draugais ar artimaisiais tyrinėdami kvapų sukeltus prisiminimus, dalindamiesi patirtimi, pasinerdami į bendrą patirtį. Vienu metu pajusite kaip gera girdėti kitą ir tuo pačiu metu jausti save. Ugdysite atvirumą ir empatiją grupėje, kurdami atpalaiduojančios gausos atmosferą, pripildytą aromatingų momentų bei šypsenų. Kviesime būti taip kaip norisi būti – pajusti pilnatvės ir harmonijos jausmą savo kolektyve. Tai aromatų odisėja, kur žinios, praktika ir bendruomenė susilieja, aromatų ir šypsenų gausoje.

Pirkinių krepšelis
Aromaterapijos intro kolektyvui / 20 žmonių
400.00

Prenumeruok ir gauk pasiūlymus bei gamtos
įkvėptus receptus