Kvepalai „TIKIU, GALIU, DARAU”

28.00

Įsivaizduokite, kaip pienės žiedas įveikia šaligatvio asfaltą ir sužydi visu savo grožiu. Lygiai taip pat „TIKIU, GALIU, DARAU” kvepalai sukuria vidinę stiprybę, suteikdami jums jėgų ir energijos veikti net tada, kai atrodo, kad nieko neįmanoma. Šis aromatas atskleidžia jūsų vidinę galią.

Sudėtis ir poveikis: Svarbiausias ingredientas – „Kunzea“ eterinis aliejus, kuris olfaktoterapiniu požiūriu padeda sutelkti jėgas, kai to labiausiai reikia. Kvepaluose jaučiamos apelsinų, ylang ylang, geranium gėlių ir frankincenso natos, kartu su gaiviais medžių kvapais. Kvapas ne tik pakelia nuotaiką, bet ir stabilizuoja, suteikdamas ramybės pojūtį.

Įsigydami šį kvapų buteliuką, gausite ir 21 dienos veiksmų planą, kuris padės įkvėpti ir motyvuoti save kasdieniam veiksmui.

„TIKIU, GALIU, DARAU” – kvapas, kuris pažadina jūsų vidinę galią.

Pasinerk į senovės lietuvių pagonybės atgarsius, kur sakralumas persipina su gamta, atspindi žmogaus ryšį su augalais. Šventieji ežerai, upės, giraitės ir akmenys – visos dieviškumo apraiškos ir šventas mūsų protėvių palikimas. Pasinerk į medžių, gėlių eliksyrų ir žolelių, aliejų ir druskos alchemiją. Tegul šie jėgų suteikiantys eliksyrai tampa tavo kelrode žvaigžde, užmesiančia gilų kūno ir sielos ryšį su gamta. Sąmoningumą ir gamtą laikydami savo mūzomis – atsiduokite savarankiško rūpinimosi savimi ritualo magijai – dangiškam šokiui su savo giliausia esybe.

Kategorija:

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kvepalai „TIKIU, GALIU, DARAU””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Pirkinių krepšelis
Kvepalai „TIKIU, GALIU, DARAU”
28.00